Constructiebureau de Lange        Martha de Reigerstraat 4         7742 KL  Coevorden                                                                             Designed by Berianti   2014

Constructiebureau de Lange Coevorden

Kernactiviteiten

Onze kernactiviteiten zijn het vervaardigen van constructieberekeningen en tekeningen ten behoeve van de bouw.
Het gaat hier steeds om het ontwerpen, berekenen en tekenen van funderingen en draagconstructies in beton, staal en hout.
Tevens is er een specialiteit in het ontwerpen van gelamineerde houtconstructies.

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers van Constructiebureau de Lange zijn architectenbureaus, tekenbureaus, aannemers, projectontwikkelaars en leveranciers van staal- en houtconstructies.
Daarnaast vinden ook controles van berekeningen plaats voor diverse gemeenten in het westen van het land.

Maar ook de particulier, die een enkele dragende balk berekend en getekend wil hebben (eventueel tbv een bouwaanvraag) is bij ons welkom als opdrachtgever.

De berekeningen worden vervaardigd met behulp van de modernste rekentechnieken.
Wij hebben alle benodigde software in huis, software die onder andere gebaseerd is op de eindige elementen methode, zoals raamwerkenprogramma's en platen en schijven programma's.

Advisering

Ons bedrijf adviseert ten behoeve van het bouwen van draagconstructies.

Dit houdt in dat wij in samenspraak met de klant, van projectontwikkelaar tot particulier, een technisch goede oplossing bedenken die economisch verantwoord en uitvoerbaar is.
Ook de praktische uitvoering van de constructie heeft hoge prioriteit, zodat ook de aannemer zich kan vinden in de oplossingen die wij bedenken. In de afgelopen jaren hebben wij talloze projecten gerealiseerd, van klein tot groot. Van doorbraken in bouwmuren tot complete nieuwbouw projecten in de woning- en utiliteitsbouw.

Constructiebureau de Lange staat voor vakmanschap, flexibiliteit en een pragmatische aanpak.
Dat betekent, dat Uw opdracht van begin tot eind door een en dezelfde persoon kan worden uitgevoerd.
Het bureau kan scherpe tarieven bieden dankzij de lage overhead.